www.vizetrendelek.hu - Markunion KFT gyorsrendeléses weboldala - Azonnali információ kérése, munkanapokon 8-16.30 -ig: +36 70 6300 336
információ
Markunion Kft.

Blog

ROXÍNHÁZ – 20 évesek vagyunk

ROXÍNHÁZ – 20 évesek vagyunk2021-02-19

A Kaposvári Roxínháznak 2011 óta szállítjuk az ásványvizet. Ennyire régi ügyfelet bármikor szívesen mutatunk be. A Roxínház esetében viszont kulturális missziót is teljesítünk. Senki előtt nem titok, hogy a színházakat mennyire súlyosan érinti a mostani helyzet. Egy olyan színház esetében, amelyik semmiféle központi támogatásban nem részesül, nem túlzás élet-halál harcról beszélni. Mindenkit arra kérünk: ha teheti, támogassa ezt a harcot és ha mást nem is, a bemutatkozás végén szereplő, “Legyen bármikor karácsony!” c. programjukat olvassa el! Köszönjük!

Tovább olvasom
A vízadagoló, ami felveszi a kesztyűt

A vízadagoló, ami felveszi a kesztyűt2021-01-29

A koronavírus jött és ugyan nem látszott, mégis megváltoztatta a világot. Az élet olyan területein állított új kihívások elé minket, amelyekre korábban sosem gondoltunk kihívásként: hogyan kell szájmaszkban hotdogot enni, bepárásodott szemüvegben is magabiztosnak tűnni és úgy venni le a gumikesztyűt, hogy közben ne érjünk hozzá a kezünkkel? Amit eddig nyugodtan megfogtunk, azt most elkezdtük kerülni vagy legalábbis bizalmatlanul méregetni. A higiénia új, korábban elképzelhetetlen magasságokba emelkedett, a Domestos-os flakont is lefertőtlenítjük, biztos, ami biztos. Erre a helyzetre ad frappáns választ legújabb vízadagolónk.

Tovább olvasom
Bemutatjuk Kaposvár egyik legpatinásabb ügyvédi irodáját

Bemutatjuk Kaposvár egyik legpatinásabb ügyvédi irodáját2021-01-11

Még tavaly év végén támadt az ötletünk, hogy időről-időre bemutatjuk valamelyik partnerünket. A sort a 10. számú Ügyvédi Irodával nyitjuk meg. Nagyon büszkék vagyunk rájuk és mivel voltak olyan kedvesek, hogy egy komplett, kerek bemutatkozást írjanak magukról, az alábbiakban ezt tesszük közzé.

Tovább olvasom
A túlzott vízfogyasztás epiglítiszt okozhat

A túlzott vízfogyasztás epiglítiszt okozhat2020-06-04

Ami szörnyű és borzasztó lenne. Már ha létezne ilyen betegség. De nem létezik. A címet csak azért találtuk ki, mert nagyon jól rávilágít arra a jelenségre, ami csak úgy dübörög a médiában. A lényeg egy mondatban: féltsd az egészséged!

Tovább olvasom
Új szörpök érkeztek a kettes vágányra!

Új szörpök érkeztek a kettes vágányra!2020-03-04

A víz az élet vize, ezt mindenki tudja. Majdnem mindenki. Bár egészen megdöbbentő dolgokat is képesek vagyunk a testünkbe tölteni, annak azért leginkább vízre van szüksége. Sok vízre. Sok tiszta vízre. És az igazság az, hogy ha soha nem innánk mást, csak vizet, a testünk egy pillanatig sem panaszkodna.
Kerestünk a víz mellé valami olyat, ami úgy okoz örömet, hogy utólag nem kell megbánnunk. Így találtunk rá a Fruttamax szörpjeire.

Tovább olvasom
“Behalunk, nehogy belehaljunk!”

“Behalunk, nehogy belehaljunk!”2019-08-05

Nagyszabású figyelemfelkeltő akciót szervezett július végén a Friday for Future nevű környezetvédő szervezet. A magyarul behalásnak elkeresztelt (angolul: die in) demonstráció célja, hogy sok ember egyszerre lefekszik egy adott helyen, a halált imitálva. A cél, hogy felhívják valamire a figyelmet, amiből nagy baj lehet. Ez esetben a klímaváltozásra és annak várható következményeire. A behalásnak ezúttal a Szabadság híd adott helyszínt, a behalók pedig jobbára fiatalok voltak. Mintha ők jobban értenék, éreznék, hogy mekkora a baj.

Tovább olvasom
Vízzel a vizsga is jobban megy

Vízzel a vizsga is jobban megy2019-05-06

A május az év egyik legszebb hónapja. Amikor az időjárás is olyan, amilyennek lennie kellene. És amikor nem kell érettségizni, meg vizsgázni - teszik hozzá sokan nagyot sóhajtva. Fiatalnak lenni fantasztikus, de azért vannak dolgok, amiket kihagynánk. Az érettségit például a többség biztosan. Ez egyelőre sajnos nem szabadon választható. Ha pedig muszáj, akkor viszont tegyünk meg mindent az esélyeink javítására. Egy vizet forgalmazó cég mi mást ajánlhatna ennek érdekében: igyunk sok vizet! Ilyenkor is. Rögvest elmagyarázzuk, miért.

Tovább olvasom